Påmelding til Nukleærmedisin
Dersom du er medlem i Norsk Radiografforbund må du logge deg inn med brukernavn og passord, før du starter påmeldingen på kurs. Da vil alle feltene fylles inn automatisk. Når du er pålogget kan du også oppdatere informasjonen vi har registrert under "Min side"
Trykk her for å logge inn
Sted Thon Hotell Opera
Dato 02.11.2017 - 03.11.2017
Personalia
Dersom du er bosatt i utlandet velger du land først, og deretter skriver du inn postnummer og poststed i feltet over. Felter merket med * må være fylt ut for at påmeldingen skal bli godkjent.
Fornavn 
Etternavn 
Fødselsdato 
Kjønn 
E-post 
Privat adresse 
Land
Postnummer 
Telefon
Mobil 
Fakturamottaker
Dersom du selv skal betale for kurset må du velge alternativet ”Privat” under. Hvis din arbeidsgiver har en annen adresse for fakturamottak, må du velge ”Annen fakturaadresse”, og skrive hele denne adressen. Dersom det skal stå en referanse på fakturaen, må du skrive det inn i feltet ”Referanse”
Referanse
Fakturamottaker
Kurspris
Kursprisen inkluderer kursmateriell, daglig lunsj, kaffe og pauseservering. Kursprisen inkluderer ikke overnatting.
Medlem kr. 4500
Ikke medlem kr. 6500
Allergier/Spesielle ønsker
Allergier/Spesielle ønsker
Hotell og mat
Prisen for hotell inkluderer en overnatting, frokost og treretters middag på kvelden. Dersom du ikke skal bo på hotellet, men ønsker å delta på felles middag første kvelden, klikk i sirkelen for middag.
Kryss av for ønsket valg:

Samtykke
Vi ønsker å dele ut deltagerliste til deg med deltagernavn, arbeidssted og e-post. Dersom du ønsker å stå på listen, lar du samtykket være avhuket. I henhold til personvernet kan du fjerne avhuking dersom du ikke ønsker å stå på deltagerlisten.
Samtykke